Filmspanarna

FILMSPANARNA – EN NY BARNBIOSATSNING

I december drar Riksföreningen Biograferna igång barnfilmssatsningen Filmspanarna med syfte att få barn att se mer film på bio och skapa en riktigt bra bioupplevelse. Varje biograf som vill vara med i projektet får ca 100 – 200 Filmspanar-häften att dela ut till barnen. Konkret innebär det att barnen ser fem filmer på biografen och får en stämpel av er. Filmspanar-häftet är barnens egna ”recensions-häfte”. När barnet sett och recenserat den femte filmen får man ett Filmspanar-Kit som innehåller en massa roliga saker. En massa fina priser lottas ut, därutöver kommer Årets Filmspanare att utses som vinner vip-biljetter till BUFF, med resa och hotell för hela familjen.

Filmspanarsatsningen vänder sig i första hand till medlemmar i Riksföreningen Biograferna.

 

Vill din biograf vara med?

Ni får Filmspanar-kitet skickad till er i december. Perfekt att dela ut till barnen i samband med julfilmerna. Innehållet i Filmspanar-kitet som ni också kommer att kunna ge till barnen, levereras till er i början av 2020. Vi kommer också att skapa en facebook-sida för Filmspanarna. Handbok kommer att skickas till varje biograf. Det ska vara enkelt och roligt att delta!

Projektet har stöd av Svenska Filminstitutet, BUFF ställer upp med VIP-biljetter och SJ sponsrar med resan för familjen som vinner första pris!

Anmäl ert intresse till info@sorakersfolketshus.se.

Mer frågor & info? Ring Söråkers Folkets Hus, Christina eller Emelie; 060 – 400 73.